prodej vila domu - dvougenerační

Cena:  9.990.000 Kč
nebo na hypotéku za 43.027 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Uherské Hradiště
Město: Mistřice
Ulice:

posun vlevo
pohled z chodby do obytné zóny 1.NP vstupní chodba 1.NP detail kuchyně detail kuchyně 1.NP pohled z otevřené kuchyně 1.NP obývací část 1.NP otevřená do galerie 2.NP master bedroom s privátní koupelnou 1.NP detail privátní koupelny přístupné pouze z master bedroom pracovna 1.NP chodba 2.NP pokoj 2.NP pokoj - fit zóna 2.NP pokoj 2.NP ložnice 2.NP koupelna 2.NP Koupelna 2.NP hranice pozemku zahrada a místo pro budoucí terasu bytů v 1.NP i 2.NP příjezdová cesta k domu - čeká se na novou asfaltovou dětské hřiště a relaxační zóna v obecním sadu hned vedle domu veřejné multifunkční hřiště pro vaše sportovní aktivity detail domu - západní pohled detail fotovoltaické elektrárny přehrada ke koupání nebo rybaření v blízkosti domu prostorný byt 1kk v přízemí koupelna bytu v přízemí půdorys byt 1kk, technické zázemí a garáže - přízemí půdorys byt 7kk 1.NP půdorys byt 7kk 2.NP
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK RE/MAX Elite Reality

RE/MAX Elite Reality

Gen. Svobody 15, Šumperk, 787 01
tel: , mobil: +420 733 644 669
e-mail: elitereality@re-max.cz, www: www.remax-elitereality.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

David Kotrla

telefon: +420734684363
e-mail: david.kotrla@re-max.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 389902
aktualizováno: 17.6.2024 9:56

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Hledáte moderní, vzdušný a velmi prostorný rodinný dům odpovídající moderním trendům? Tak potom právě pro vás je určena tato nabídka dvougeneračního domu, kde můžete bydlet s dětmi menšími, většími, dospělými, nebo také můžete dopřát samostatný bezbariérový byt třeba vašim rodičům v přízemí tohoto rodinného sídla. Jedná se o novostavbu nacházející se v obci Mistřice, místní část Javorovec. Tato velmi žádaná lokalita v blízkosti Uherského Hradiště nabízí bydlení v nádherné krajině, což oceníte jak při vycházkách po okolí, tak také při výhledech téměř ze všech pokojů, kuchyně, obývací části nebo třeba při romantické koupeli v nadstandardně prostorné vaně jedné ze tří koupelen, které jsou v tomto domě k di... Pokračování popisu zakázky >>spozici.V přízemí domu je samostatná bytová jednotka 1kk včetně koupelny a samostatného wc. Dále je zde prostorná dvougaráž, dílna, sklad na sportovní potřeby a technická místnost, ve které se mimo jiné nachází řídící jednotka fotovoltaické elektrárny umístěné na střeše domu s výkonem 20 kw. Ve druhém a třetím podlaží se nachází opravdu nadstandardně řešený byt 7kk. Při vstupu do tohoto bytu máme hned v prostoru zádveří pracovnu a šatnu, dále se pak otvírá obrovský prostor, který propojuje kuchyň s varným ostrůvkem, jídelnu a obývací pokoj, který je otevřený do galerie do dalšího podlaží. Na tomto patře se dále nachází master bedroom s privátní koupelnou a také samostatná toaleta pro návštěvy. Po vzdušném a světlém schodišti vystoupáme do horního podlaží, kde se nachází soukromá zóna majitelů, kde máme k dispozici krom již zmíněné prostorné koupelny s vanou a sprchovým koutem také další šatnu a 4 pokoje. V tomto podlaží mají téměř všechny pokoje včetně koupelny přes francouzská okna přístup na balkóny, obepínající celou jihozápadní stranu domu.Tento dům je opravdu výjimečný, a to jak svou polohou, dispozicí tak třeba také umístěním na pozemku s ohledem na světové strany. Hned vedle domu vám bude k dispozici sportovně relaxační zóna, která nabízí multifunkční hřiště, odpočinkovou zónu v obecním sadě a navazující dětské hřiště. Když půjdete ještě kousek dále, můžete se okoupat v přehradě, nebo rybařit v jednom z několika rybníků. Toto místo bude ráj rovněž pro kolaře a všechny kteří milují nekonečné procházky.Dle mého soudu se jedná o velmi výhodnou koupi, kdy budoucí majitel si už pouze dodělá venkovní úpravy a fasádu domu dle svých představ. Nyní pro vás připravujeme energetický průkaz, který by měl odpovídat energetické třídě „B“, vlastní webové stránky tohoto domu, kde budou k dispozici další fotografie, které zde již nelze umístit, veškerá technická specifika atd. Ale mezitím si neváhejte zavolat o bližší informace, případně si domluvit termín nezávazné prohlídky. Zdarma zajistíme výhodné financování nákupu nemovitosti.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha295   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahneuvedeno 
Vodaneuvedeno  Sklepneuvedeno 
Koupelnaneuvedeno  Balkónneuvedeno 
Telefonne  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek G

počet zobrazení 63x

Další nemovitosti tohoto prodejce