Prodej stylového RD 4+kk s garáží a slunnou terasou v ulici Na Kopci, Uherské Hradiště, CP 156 m2, sklep

Cena: 5 840 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 25 153 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Uherské Hradiště
Lokalita: Uherské Hradiště
Ulice: Na Kopci 69
PENB: G 545 kWh/m2/rok
Aktualizace: 29.04.2024 09:24
Číslo zakázky: 02835
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 156 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Nabízíme k prodeji samostatně stojící RD 4+kk s garáží a slunnou terasou v Uherském Hradišti, ulice Na Kopci. Celková plocha pozemku je totožná se zastavěnou plochou a nádvořím a činí celkem 156 m2.
Výhodou může pro spoustu zájemců být ta skutečnost, že dům může být využíván i jako dvougenerační. V přízemí jsou 2 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC, zádveří, rozlehlá vstupní hala, garáž, technická místnost a prádelna s kuchyňským koutem. Tuto část domu tak lze např. pronajímat a podkrovní podlaží využít k vlastnímu bydlení.
2. NP je dispozičně řešeno jako 2+kk a kromě koupelny s vanou a WC poskytuje i přístup na velmi příjemnou terasu. Zde si vychutnáte nejen výhled do okolí, ale i absolutní klid, ticho a soukromí.
Dům byl dostavěn a zkolaudován v roce 1993 a nebyla zde prováděna žádná zásadní rekonstrukce. Podlahové vytápění - el. kotel + ohřev vody el. bojlerem a el. průtokovým ohřívačem v kuchyni. Napojeno na inženýrské sítě - obecní vodovod, kanalizace a elektřina.
Příjemné a klidné místo nabité energií pro rodinné či vícegenerační bydlení. Dobrá občanská vybavenost - mateřská školka, základní škola, dětské hřiště, ordinace lékařů, restaurace, obchod s potravinami. Diskontní prodejny Penny, Lidl a supermarket Tesco jsou v docházkové vzdálenosti. V lokalitě jsou i vinné sklípky s možností degustace. V centru Uherského Hradiště budete 8-10 minut autobusem MHD.
Uvolnění dohodou. Lze financovat hypotékou. K zajištění financování koupě tohoto domu jsme připraveni rychle a výhodně prodat nebo vykoupit vaši stávající nemovitost. Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.
Realitní makléř:

Jan Kejduš, Ing.
tel: 420731574544

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 112 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop