Prodej, Rodinné domy, 61 m2 - zděný, úpatí Bílých Karpat

Cena: 1 560 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 6 718 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Uherské Hradiště
Lokalita: Komňa
PENB: G
Aktualizace: 13.09.2023 11:15
Číslo zakázky: PD_komňa
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 88 m2
Obytná plocha: 60 m2
Výměra pozemku: 163 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům o dispozici 3+kk, který se nachází v pravděpodobném rodišti J. A. Komenského obci Komňa. Jedná se o obec ležící na úpatí Bílých Karpat, kterou obklopuje příroda. Nedaleko odsud 5 km se nachází město Bojkovice, kde je také zajištěna doprava linkovým autobusem. Zdejší obyvatelé využívají víceúčelovou halu, koupaliště a hřiště. Pro děti tu je mateřská a základní škola , kde se učí v duchu ideálů J. A. Komenského ,,Škola hrou”. Pro seniory tu je dům s pečovatelskou službou.

Dům má ideální polohu. Řadový objekt stojí v centru obce, která disponuje kostelem, restaurací a obchodem. Součástí objektu jsou 2 parkovací místa a menší zahrady obrostlé tújemi.
V obytné části domu se nachází vstupní chodba, z níž se dostanete téměř do všech místností přízemního domu – wc, koupelny, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a místnosti. Ta je průchozí do dalšího pokoje. Pod částí domu se nachází 2 sklepní místnosti, do které se dostanete zevnitř domu.

Dům má plastová okna, novou elektřinu v mědi a rozvody vody. Vytápí se elektrickými panely. Vše je ve funkčním stavu. Tato nabídka splňuje i parametry pro chalupaření.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí.
Realitní makléř:

Michal Jiříček
tel: 420773288833

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 808 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop