Rodinná Vila Buchlovice 350m2, pozemek 4519m2

Cena: 13 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 60 255 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Uherské Hradiště
Lokalita: Buchlovice
Ulice: Horní Podvinohradí
PENB: D 118 kWh/m2/rok
Aktualizace: 14.06.2024 14:34
Číslo zakázky: 6541610
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 133 m2
Obytná plocha: 350 m2
Výměra pozemku: 4519 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Ve výhradním zastoupení pro Vás nabízíme velkoryse pojatou vilu se třemi obytnými patry o celkové podlahové ploše 350m2 s nadstandardně velkým, pečlivě udržovaným pozemkem 4519m2 v klidné části města Buchlovice.

Dům se nachází na klidné ulici Horní Podvinohradí, nad kterou již není další zástavba. Centrum Buchlovic, s oblíbenou zámeckou zahradou je ale přesto vzdálené pouze 15 minut pěší chůzí.

Dům byl kolaudován v roce 1989 a v průběhu let průběžně pečlivě udržován a rekonstruován. Je tedy ve velmi dobrém technickém stavu. Má tři obytná patra. Každé patro má vlastní toaletu a koupelnu. Topení celého domu zajišťuje 14Kw tepelné čerpadlo vzduch - vzduch a v případě tuhých mrazů se automaticky spouští ještě kotel na pelety.

V suterénu je umístěna prostorná garáž, technická místnost, šatna, koupelna, samostatné WC a pokoj.
Dominantou prvního nadzemním podlaží je obývací pokoj s jídelnou o podlahové ploše rovných 50m2, na kterou přímo navazuje zimní zahrada 21m2. Samozřejmostí je prostorná koupelna s WC, ložnice a nadstandardně vybavená kuchyně.
Podkroví disponuje také vlastní zimní zahradu, třemi neprůchozími pokoji, WC a koupelnou.

V celém domě jsou osazeny kvalitní, dřevěné, na míru vyrobené dveře z dubového masivu. Ze stejného materiálu je i na míru vyrobená kuchyně s deskou z přírodního kamene, a také zabudovaný nábytek a dekorace jinde v intriéru.

V zadní části domu je zbudovano venkovní nadstřešení o ploše 70m2, na které plynule navazuje 50m2 pergola pro venkovní posezení, kde se snadno vejde i větší skupina hostů. Z pod pergoly se vchází do pečlivě udržované zahrady s jezírkem, citlivě osázené ovocnými i okranými stromy a keři. Svou plochou přes 4000m2 se jedná o skutečnou oázu zeleně pro Vaši nerušenou relaxaci. Na zahradě je zbudována chatka pro uskladnění zahradní techniky.

U domu jsou k dispozici tři nadstřešná parkovací místa a dostatečně velká, vydlážděná plocha pro další parkování. Před dálkově ovládanou, ručně kovanou vjezdovou bránou jsou v případě potřeby k dispozici ještě další 2-3 parkovací místa.


Kontaktujte makléře pro více informací a termín prohlídky. Rádi Vám tuto výjimečnou nemovitost ukážeme osobně.

Realitní makléř:

Radek Sluštík
tel: 777 341 082

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 92 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop