Rodinný dům o dispozici 3+1 se zahradou v obci Bílovice

Cena: 2 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 10 767 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Uherské Hradiště
Lokalita: Bílovice
PENB: G
Aktualizace: 20.06.2024 08:49
Číslo zakázky: 6525550
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 130 m2
Obytná plocha: 91 m2
Výměra pozemku: 459 m2
Počet pater: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Garáž: ano
Exkluzivně nabízíme prodeji stojí samostatně stojící rodinný dům se zahradou a garáží v širším centru obce Bílovice. Dům je určen k rekonstrukci, což nabízí budoucím majitelům možnost přizpůsobit interiér a exteriér dle vlastních představ.

Nemovitost je nepodsklepená, s využitím prostoru v přízemí a částečně využitým podkrovím. Konstrukčně se jedná o zděnou stavbu (část z kotovice) s dřevěným krovem a sedlovou střechou s krytinou z vlnitého eternitu. Okna jsou plastová. Podlahy v obytných místnostech jsou pokryty plovoucími podlahami a kobercem, v ostatních prostorách je použita keramická dlažba.
Dům je vybaven ústředním vytápěním s plynovým kotlem.

Dispozice 1. NP zahrnuje zádveří, obytnou verandu, kuchyň, dva pokoje, koupelnu, WC, technickou místnost a průjezd, který může sloužit jako garáž. V podkroví se nachází místnost s přístupem ze zahrady, který může sloužit jako letní pokoj.

Zájemce upozorňujeme, že v domě je vlhkost, kterou je potřeba vyřešit.

Tato nabídka představuje příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost k vlastní rekonstrukci s možností přetvoření dle osobních preferencí a potřeb.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Zákaznická Linka
tel: 538728645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 137 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop